Wednesday, December 29, 2010

x-ray gigi

arini penat la pegi Muar ,cuz kne x-ray gigi.Nseb bek skejap jew,klu x dah lame aq tdo kat situ.yela,tempat tu kan sejuk lagi selesa.,,,tak sangka gigi aq ad berlapis.Malu pulak nak citer.

Nasib baik akq yg tolong x-ray tu baek,tp,lembab sket sebab akq tu dah lupe mcm mne nk gune benda alah tu,,(mesin x-ray).So,aq pon kne lerr tunggu dalam bilik yang sunyi tu,,,.lepas akq tu abes tekan2 benda alah tu,,aq pon ikot jela ckp akq tu,,,

Then,aq pegi Giant  .herm,,biasa la an,,lepas da penat pegi jaoh2 mcm tu,kne la beristirehat pulak an,,,kne la kluar kn duit tuk kepuasan diri,heheh,,
time nak bayar,ad dua kaunter jew yang bukak.kaunter A nie,ad owg,lpas tu barang yang dyowg beli tu bnyk,herm,jadi,kne la tkar kaunter,so,pegi la kat kaunter B,,,hah! yang nie lagi parah,,erm,,rupe2~nyer,,,kaunter tu mmg khusus tuk Kerabat Sultan,herm,,xpe2,,sabar2~~,,Then,tunggu punyer tunggu,time aq plak byar,nseb baek cepat.





says::huh!,penat menunggu,,sampai bleh berangan lagi taw,,,,~~~

sasy::,,herm,,dah xde tempat laen lagi la nak pandang,jadi,kne pandang kiri,kanan depan jela,,,,,blakang malaz la nk pandang,,,,


says::,,erm,,sedap an,,,,,dah la strawberi nie wane merah,lpas tu sedap plak tu,,,,yummy!!




erm,,lpas nie xtaw la dpt mkn bnde nie lagi ke x,,,,yela,,dah la mahal,,,.



erm,,ok la,,,,malaz la nk taip lagi,dah penat,,(sebenarnyer dah xde idea,,,),,ok,,ngee~~



















Monday, December 27, 2010

mY luVLy FaMily..........

<3.......MY FAMILY,......<3



aq punyer family bknla bsor sgt pon,,,em,,cme ad 5 owg ahli keluarga jew,,,,,erm,,,tp,,kteowg Happy Family taw,,ngee~~ best!!!
blakang dari kiri:: Nur Fakhira(akq),Muhammad Naqib(adq),Tariq iqmal(sepupu),Nur Najihah(it's me)
duduk depan kiri::Khadis(my papa),Halijah(my Mama),,,,,,,,
:: nie mse rayer ,,,,,tp,,x ingat plak ble,,,rsenyew,,,mse tahun 2009,,,,,,,erm,,sweet!!!
hah!! nie plak mse rayer ta0n 2010,,,ngee~~,best gak mse nie,,,,,

Sunday, December 26, 2010

=mY luvLy FweNdZzzz..,=

niE la My fWeNdZzZ,,,,,

Friday, December 24, 2010

I LUV MY CAT

Erm,Bro,tula nme kucing ku....,Bro nie sbnrnyer bkn datang dari kedai,tapi,,dekat jeti ikan jew jmpe,,,mse tu papa sye pegi la memancing,then,dy nmpk bnyk sgt kucing,,so,,dy pon amek la seekor ,,erm,,naseb baek papa sye nie pandai pilih kucing....haish!,comel giler dew!!...
                                    Cuba teka warna bulu  Bro warna ape....hah!!! teka2,,,,,,,,


hah!! jawapannyer,......warne,,,,,coklat!!,klu dalam bahase inggeris brown an,,jadi,,sye letak la nme dy brdasarkan warna bulu Bro,,erm,,comel glerr auw!!!hahha,,,Bro  nie dah la lasak,suke menerjah jew,,,,snang cter,nakal la,,,,bkn mcm kucing laen yg sker brmanje  tu,,,,,hehe,,,,(kire yg paling top kt dunie la Bro nie,,,,)

                                    
                  

Wednesday, December 22, 2010

PERMULAAN TAHUN BARU

,,,,Tahun Baru yang ditunggu-tunggu akan tiba,,,,Waaaa!!!,,xnk tahun baru,,,,
huh,tp xpe,,kite kne berjuang untuk hidup dew!.,,,jangan la putus asa ,,tahun nie ad PMR,,,jadi kne la longgarkn sdikit bnde2 camnie,,,,
,,,,,lagi satu,,x payah bercinta,,sebab bercinta nie akan membuatkn s'seorang tu jadi kecoh idopnyew,,
tp,nie pendapat sye la,,,pendapat owg laen ,,laen pulak an,,,
,,,,,,syer harap,,,PERMULAAN TAHUN BARU kali ini akan bertambah keyakinan,,,yay!!