Wednesday, December 29, 2010

x-ray gigi

arini penat la pegi Muar ,cuz kne x-ray gigi.Nseb bek skejap jew,klu x dah lame aq tdo kat situ.yela,tempat tu kan sejuk lagi selesa.,,,tak sangka gigi aq ad berlapis.Malu pulak nak citer.

Nasib baik akq yg tolong x-ray tu baek,tp,lembab sket sebab akq tu dah lupe mcm mne nk gune benda alah tu,,(mesin x-ray).So,aq pon kne lerr tunggu dalam bilik yang sunyi tu,,,.lepas akq tu abes tekan2 benda alah tu,,aq pon ikot jela ckp akq tu,,,

Then,aq pegi Giant  .herm,,biasa la an,,lepas da penat pegi jaoh2 mcm tu,kne la beristirehat pulak an,,,kne la kluar kn duit tuk kepuasan diri,heheh,,
time nak bayar,ad dua kaunter jew yang bukak.kaunter A nie,ad owg,lpas tu barang yang dyowg beli tu bnyk,herm,jadi,kne la tkar kaunter,so,pegi la kat kaunter B,,,hah! yang nie lagi parah,,erm,,rupe2~nyer,,,kaunter tu mmg khusus tuk Kerabat Sultan,herm,,xpe2,,sabar2~~,,Then,tunggu punyer tunggu,time aq plak byar,nseb baek cepat.





says::huh!,penat menunggu,,sampai bleh berangan lagi taw,,,,~~~

sasy::,,herm,,dah xde tempat laen lagi la nak pandang,jadi,kne pandang kiri,kanan depan jela,,,,,blakang malaz la nk pandang,,,,


says::,,erm,,sedap an,,,,,dah la strawberi nie wane merah,lpas tu sedap plak tu,,,,yummy!!




erm,,lpas nie xtaw la dpt mkn bnde nie lagi ke x,,,,yela,,dah la mahal,,,.



erm,,ok la,,,,malaz la nk taip lagi,dah penat,,(sebenarnyer dah xde idea,,,),,ok,,ngee~~



















No comments:

Post a Comment