Tuesday, August 2, 2011

AKU BERSALAH

hari ni macam-macam masalah aku buat . T E N S I O N  nya .Macam mana nak selesaikan ni . susah gila ni .
dah la aku takde BESTTIE dekat sini , rasa macam ap daa . Okay , First aku dah wat _______ marah dekat aku sebab aku*tutttt . hoho .( kena rahsia laa beb ).  kawan si ______ yang start dulu ,tapi aku pon satu jugak sebab tak jaga rahsia . Okay ,lepas nii tak payah bagi aku RAHSIA apa-apa lagi ! aku takut aku taa jaga RAHSIA korang . berdosa tak aku ?  BTW , sorry sangat-sangat dekat _______ sebab aku dah pening kan kepala anda . SORRY once again . ala . time puasa-puasa ni lah nak tension kan kepala hotak . rasa macam kena HENTAK dengan batu pun ada .

 # "semalam aku dinoda , aku pasrah " ,kata-kata oarang yang aku sayang !
# sorry to my akak cuz aku daa wat salah ! wuuu~ sedih ni .

barney tu comel kan ?

No comments:

Post a Comment