Friday, October 28, 2011

Kesedaran

                                     boyfiee saya =B


Assalamualaikum sayang . You all my sayang tahu tak tapi mamat Kacak atas ni lagi aku sayang GILA . Okay , dah lama aku tak update . Sedar tak ?  semestinya lah anda sedar kan sebab anda kan STALKER . 

Perkara yang aku sedar berlaku ialah :

  • Aku belum letak gambar aku pakai braces kann ? Setahu aku , aku cuma buat entri sebelum aku pakai braces sahaja . Kira macam dah KETINGGALAN ZAMAN lah aku ni . Takesah lah ,janji aku letak sekarang kann . 


abaikan mata tu :)


  • Aku baru sedar yang Cinta Muka Buku(bukan lagu Najwa Latif tu )  tak selalu nya Best macam lagu Najwa Latif .Tapi semua nya akan jadi indah kalau anda tidak CEMBURU , TERTIPU , TERPEDAYA dengan komen-komen atau status-status pasangan anda dengan orang lain . Mungkin mereka hanya teman biasa yang sering bermanja-manja , bergurau-gurau , bermesra-mesra sesama mereka . Dekat Laman Sosial je kott bukan BERMESRA dan BERMANJA betul-betul . So , better you all behave apabila baca pasangan anda punya WALL .
  • Aku baru sedar lagi 2 bulan lebih sahaja aku akan masuk TINGKATAN 4 . WhatTheHell beb! rasa macam baru sekejap je FORM3 ,takan nak masuk FORM4 pulak . Okay , beban. TETAPI yaa  , aku ada satu perasaan yang pelik iaitu aku EXCITED nak masuk Universiti/Kolej . HAHA , pelik kan ? yaa  , really WEIRD :)


Okay  , cukup lah untuk harini , BYE :))






Nanti tengok lah dekat Picture ni :)


Life Must Goes On