Friday, January 6, 2012

New New New !

Assalamualaikum 

   Selamat Tahun Baru , dah masuk tahun 2012 dah .Maknanya dah nak dekat 16 tahun aku duduk dekat bumi ni ,Alhamdulillah . Dah lama tak post entri , malas punya pasal lah :) Insya'allah tahun ni pun malas lagi nak post entri banyak-bnayak . Busy ouhh ^ ^ .

   Tahun lepas aku dapat result PMR yang okay jugak lahh walaupun tak dapat straight A's tapi ada jugak A . Okay what !  Ni perspektif daripada aku lah sebab aku yang berusaha and aku yang belajar kan so , aku boleh nilai diri aku sendiri :) Tak gituuu ? 


   Then , tahun ni aku naik kelas :) HOHO so happy beb ! and and and tahun ni jugak aku tak pindah sekolah lagi . Tak macam tahun tahun lepas , tiap-tiap tahun aku kena pindah sekolah oleh sebab-sebab yang munasabah yaa bukan sebab aku ni buat masalah dekat sekolah :P
   
   About my family , tahun ni kakak aku masuk PLKN dekat Muadzam Shah , Pahang . Jauh lah jugak dari Batu Pahat ni . Aku dah tak kesah sanagt kalau dia pergi jauh-jauh lelama sebab aku dah biasa . Dia budak asrama so , kira Standard lah tu kalau duduk satu-satu tempat tu lama-lama . 



 #Lawak ? okay , senyap :P



LAST SEKALI 


#Ni semasa aku pergi Motivasi Kembara MAP,
ada Dr. Tengku Asmadi :) 

Okay , see yaa ! 


Dengar lagu kegemaran aku ni !
#love Myself !

No comments:

Post a Comment